Ватикан — проєкт світового панування "Папська імперія Риму"

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.36273/2076-9555.2022.4(309).3-12

Ключові слова:

Ватикан, католики, єзуїти, уніати, Майдан, конгрегації, орден, Ротшильд, цивілізаційні проєкти, світове панування, політика, гроші

Анотація

У циклі статей про Ватикан зроблено спробу дослідити й донести до громадськості правду щодо прагнення цього міста-держави до світового панування. Доведено, що Ватикан є одним із глобальних цивілізаційних проєктів під назвою "Папська імперія Риму".

Докладно розглянуто діяльність Української греко-католицької церкви (УГКЦ) і Римо-католицької церкви (РКЦ), що впродовж століть відверто переплітали свої дії з політикою. Висвітлено особливості обрання пап, папські конгрегації, поміж яких однією з найважливіших є розвідувальна служба Ватикану — Священний Альянс.

З'ясовано роль католиків та уніатів у політичних процесах, від яких Україну лихоманить уже не перший рік. Наголошено, що якби не політична діяльність РКЦ і УГКЦ, то не лише Майдан 2014 р., а й Майдан 2004 р. не мали б успіху. Ця історія не далеке минуле, а те, чим сьогодні живуть Ватикан і УГКЦ. І не лише живуть, а й культивують.

Зосереджено увагу на глобальних цивілізаційних проєктах, що відіграють суттєву роль у боротьбі за світове панування. Сьогодні у ній беруть участь такі гравці: Вічне царство Ізраїлеве, Папська імперія Риму, Імамат — проєкт шиїзму, WASP — білі англосакські протестанти, Серединна імперія (Китай), Халіфат — сунітський проєкт, Об'єднана Європа, Самурайська імперія (Японія), Руський проєкт.

Біографія автора

Микола Сенченко, Книжкова палата України імені Івана Федорова

директор Книжкової палати України, професор

Посилання

Ачлей А. Битва глобальных проектов. В 3 ч. Часть 1. Евреи, католики, шииты, "васпы" / Александр Ачлей. — Москва : Волант, 2011. — 240 с.

Браун Д. Ангелы и демоны / Д. Браун ; перевод с английского Г. Б. Косов. — Москва : АСТ : Люкс, 2005. — 606 с.

Фраттини Э. Священный Альянс. Палачи и шпионы Ватикана / Эрик Фраттини. — Москва : Эксмо, 2007. — 576 с.

References

Achlej A. (2011). Bitva globalnyh proektov. V 3 ch. Chast 1. Evrei, katoliki, shiity, "vaspy". Moskva: Volant.

Braun D. (2005). Angely i demony. Moskva: AST: Lyuks.

Frattini E. (2007). Svyashennyj Alyans. Palachi i shpiony Vatikana. Moskva: Eksmo.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-04-28

Номер

Розділ

Сторінка головного редактора